Er wordt enkel geleverd NA betaling.

AFHALEN:

Het is mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen in het magazijn te Beringen. U plaats de bestelling online, kiest bij de afrekening de optie ‘AFHALEN’ en rond de betaling af. In dat geval worden er uiteraard  geen verzendingskosten aangerekend. Wij sturen u een email om een afspraak te maken wanneer uw bestelling klaar is.

Verzendingstarieven:
België: € 5
Nederland: € 6
Europa: €15
Wereldwijd : €25
Bestellingen vanaf € 70 gratis levering voor België, Nederland & Luxemburg.

Verzendingstermijn:

Verzendingen in België worden op werkdagen binnen de 24u-48u geleverd .
Verzendingen in Nederland worden binnen de 4 werkdagen geleverd. Verzendingstermijn naar andere landen is langer dan 4 werkdagen.

BPost levert alle Ecodeluxe pakketten met een handtekening voor ontvangst. Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van aanbieding ontvangt u een melding van Bpost in uw brievenbus. Hiermee kan u de bestelling ophalen bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Daar blijft het pakket 2 weken liggen alvorens het wordt terug gestuurd naar Ecodeluxe.

De vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en dus in geen geval bindend. Geen enkele vertraging in levering kan een beweegreden zijn voor verbreking van de koop of betaling van een schadevergoeding in het voordeel van de Koper, tenzij in geval van opzettelijke vertraging.
Tenzij anders aangegeven zijn het transport en de levering van de goederen bij de Koper niet inbegrepen in de prijzen. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

Retourneren:
Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, kan u steeds zonder opgave van reden uw bestelling terugsturen binnen de 7 dagen na ontvangst. Het is noodzakelijk dat de artikelen niet beschadigd werden en in hun oorspronkelijke verpakking terug gestuurd worden. Gelieve eerst een email te sturen van retournering (zie contact). Wij raden aan de goederen te verzenden met behulp van een verzekerde leveringsservice. Verzendingskosten worden niet door Ecodeluxe vergoed en zijn voor uw eigen rekening. Uw teruggave wordt overgeschreven (na ontvangst van goederen in originele verpakking) op dezelfde bankrekening en dezelfde account die werd gebruikt om de oorspronkelijke aankoop te doen. Deze wet is enkel geldig bij verkoop op afstand via www.ecodeluxe.be of www.edxstore.com en geldt niet op rechtstreekse aankopen.

Retourzendingen stuur je naar:
Ecodeluxe, Corceliusstraat 5 bus 6, 3582 Beringen.

Tot slot:
Bij verlies of beschadiging wordt het pakket opnieuw verzonden en gaat de levertijd automatisch opnieuw van start.
Wanneer Ecodeluxe door overmacht (staking van de post bijvoorbeeld) niet tijdig kan leveren, kan zij hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.Ecodeluxe zal in dit geval haar uiterste best doen om de bestelling zo spoedig mogelijk alsnog te bezorgen.
De bestellingen worden door ons met de grootste zorg behandeld en de geleverde producten worden verondersteld in goede staat geleverd te zijn.
De verantwoordelijkheid voor fout doorgegeven leveringsadressen ligt volledig bij de Koper en kunnen extra kosten veroorzaken.