Moet ik mij altijd registreren om te kopen bij Ecodeluxe?
Als je de eerste keer winkelt in de Ecodeluxe shop moet u zich registreren. Op die manier maakt u een persoonlijke account aan. Bij elke volgende aankoop volstaat het om u aan te melden met je gebruikersnaam en paswoord.

Kan ik mijn aankopen veilig betalen ?
U winkelt perfect veilig bij Ecodeluxe dankzij Ogone. De betaling via onze website is volledig beveiligd. Ogone staat voor een veilige verwerking van online betalingen en is bekend als een van de Europese leiders op dit vlak.
Met behulp van geavanceerde SSL technologie worden transactiegegevens versleuteld en worden uw gegevens veilig over het internet verstuurd. Het nummer van je kredietkaart wordt op geen enkel moment aan Ecodeluxe meegedeeld.

Hoe kan ik mijn aankopen betalen?

  • Bancontact / Mister Cash
  • Visa / Mastercard
  • Maestro
  • Kadobon of kortingscode

Kan ik mijn betstelling ook zelf afhalen?

Het is mogelijk om uw bestelling op afspraak af te halen in het magazijn te Beringen. U plaats de bestelling online, kiest bij de afrekening de optie ‘AFHALEN’ en rond de betaling af. In dat geval worden er uiteraard  geen verzendingskosten aangerekend. Wij sturen u een email om een afspraak te maken wanneer uw bestelling klaar is.

Kan ik een pakket ook rechtstreeks als kado naar de persoon in kwestie laten sturen?

Dit kan zonder probleem. U dient dan het postadres van die persoon in te vullen als leveringsadres bij je bestelling.

Hoe lang duurt het voor ik mijn pakje ontvang?
Verzendingen in België worden op werkdagen binnen de 24u-48u geleverd .
Verzendingen in Nederland worden binnen de 4 werkdagen geleverd. Verzendstermijn naar andere landen is langer dan 4 werkdagen.

Wat als ik niet thuis ben als de postbode komt?
BPost levert alle Ecodeluxe pakketten met een handtekening voor ontvangst. Indien u niet aanwezig bent op het tijdstip van aanbieding ontvangt u een melding van Bpost in uw brievenbus. Hiermee kan u de bestelling ophalen bij het dichtsbijzijnde Postkantoor. Daar blijft het pakket 2 weken liggen alvorens het wordt terug gestuurd naar Ecodeluxe.

Kan ik een KADOBON kopen bij Ecodeluxe?

Wilt u vrienden, familie, kennissen of collega’s verrassen, maar u hebt zelf geen keuze kunnen maken uit onze collectie, dan is onze KADOBON de perfecte oplossing! U ontvangt deze bon via e-mail en kan deze dan of doorsturen naar de persoon in kwestie of afprinten en persoonlijk afgeven.
Als de ontvanger de kadobon bij Ecodeluxe besteedt, hoeft hij/zij alleen maar de promocode die op de kadobon staat in te vullen bij de bestelling in het vakje ‘promotional code’. U kan slechts 1 kadobon per bestelling gebruiken. Kadobonnen zijn slechts 1xmaal te gebruiken, zijn niet opsplitsbaar en niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of kadobonnen. De kadobon blijft 1 jaar geldig.

 

Is uw vraag nog niet beantwoord, neem dan contact met ons op. Wij proberen u zo snel mogelijk een gepast antwoord te geven